søndag 13. november 2011

Forsømmelse og babystrikkelykke

Hei alle kjære bloggiser! Tenk, som jeg har forsømt både bloggen min og dere! Jeg vet ikke helt hva som skjer, men det er en blanding av mangel på overskudd og lyst, og mangel på noe å blogge. Denne høsten ha vært travel med to 3. klassinger og en 1. klassing. Mye å følge opp både på skole og fritid!
Nå går vi snart inn i min favoritttid, er ekstremt juleglad, og jeg kjenner den magiske juleenergien komme krypende. Gleder meg stort, selv om mannen svikter oss med nordsjøarbeiding både jul og nyttår! Skikkelig kjipe geier, men det skal IKKE få legge en demper på julestemningen!

En god kollega av meg fikk en nydelig liten tulle forrige lørdag! Har ALDRI strikket babyklær før, så motivasjonen var på topp i vår ( klarte ikke å vente lenger) da jeg endelig fikk anledning til å strikke noe smått!


Garn: Drops alpaca
Pinnestr: 3.0
Mønster: Lillesøsterkjole (sikkert kjent for de fleste) str 3 mnd

Kjolen gikk akkurat til knærne på en 51 cm lang og 4 kg tung superskjønn baby!Oppskrift til babysokkene er hentet fra boken Myk start.


Nå får vi se hvordan det går videre med bloggingen, våger ikke love noe, for da får jeg så dårlig samvittighet hvis jeg ikke klarer å følge det opp!


Til slutt vil jeg ønske alle pappaer en strålende dag med disse herlige sjokoladene her:Denne gir jeg hvert år til min far! En helt okei tradisjon! :)


6 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Så koselig å se et innlegg her hos deg! Noen ganger fyker tiden avgårde, sånn er det bare...
Du gjør meg glad hver gang du skriver noe :)

Jeg kjenner også kriblingen begynner å komme... - elsker julekos! Så kjedelig at mannen skal være borte, men dere klarer nok å lage god stemning allikevel!

Nydelig kjole!
Babystrikk er morsomt :)

Stor klem

Guri sa...

Så trivelig at du er innom igjen :)
Dette var en skikkelig nydelig kjole :) Ingenting er som en hjemmelaget gave til en nyfødt :)
Klæm

Marion sa...

Nydelig babystrikk! :))
Den konfekten der er kjempegod!
Hvor selger de den nå? Har ikke sett den på lenge.
Klem

Siren sa...

For et nydelig sett du har strikket her! Mammaen til mottakeren må være kjempefornøyd! Det er gøy med strikk til små, det går jo så utrolig fort.

Når det gjelder manglende blogg-og strikkelyst, skjønner jeg akkurat hva du snakker om. Jeg har vært utrolig dårlig i 2011, men merker at lysten kommer snikende tilbake. Tror de fleste har sånne perioder av og til! Blogging skal være en lyst-sak og ikke tvangssak, så ingen dårlig samvittighet:)

HIlsen fra Siren:)

G-Anette sa...

Å, så kos å 'se' deg igjen! ♥ Tror nok de fleste av oss har hatt bloggepauser, noen ganger trenger man det bare :) Plutselig en dag er bare lysten tilbake uten at du skjønte hva som skjedde ;) Og ikke ha dårlig samvittighet hvertfall! :)

Men du har vært savnet, så det er sagt ;)

Nydelig rosa kjole :)

Stor klem ♥

Misemor sa...

Så nydelig den ble i rosa. Har strikket den i rød selv. =)
Blogging skal være hyggelig, gi påfyll og ikke gi dårlig samvittighet. Hyggelig at du ikke gir opp bloggingen selv om det ikke blir så ofte, vet du. =)
Klem ToneB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...