onsdag 30. november 2011

Før & Etter

I min ungdom drev jeg faktisk og broderte litt. Ja, klarte faktisk å brodere på meg en øyebetennelse en gang husker jeg! ;)

Disse kalendrene broderte jeg i litt voksen alder for sånn ca 7 år siden. Veldig glad jeg gjorde det og at jeg bestemte meg for å gi dem en hver. Disse får de med seg når de en gang flytter hjemmefra og gi videre til evt barnebarn, for jeg kommer ALDRI til å brodere igjen.....tror jeg.

Et lite prosjekt er det å finne på hva som skal i disse posene og pakke de inn å henge de opp, men det er sååå kjekt når det er gjort, og knøttene gleder seg vilt til første pakke skal åpnes  i morgen :)


FØR
ETTER


~ Nyyyt adventstiden folkens ~


6 kommentarer:

Guri sa...

Herlig!! Det er sånn en pakkekalender skal se ut :) Så mange pakker at du ikke ser hva det er som skuler seg bakom ;)
Flotte broderier :)
Klæm

Høstmamma sa...

Kjempefine kalendere!
Kjenner meg veldig igjen, jeg broderte en sånn for 8 år siden og er utrolig glad for at jeg gjorde det, for det var første og siste gang;-)) De får slåss om den når de blir voksne;-)
Imponert over at du broderte tre stk!!

klem

Misemor sa...

Imponert! Du må alldeles ikke slutte å brodere! =)
Skjønner at du ikke orker flere slike, det er jo så mye arbeid.
Adventsklem ToneB

Stinemorღ sa...

Og nissene blir bortevekk :)
Jammen godt at de titter fram etterhvert!

Kjempe flotte kalendere!
Jeg har brodert tre slike til mine eldste - har vel kommet halvveis på minstejenta si, men klarer ikke å finne lyst til å gjøre den ferdig - stønn :( hihihi...

God helg,
klem

Monstermønster sa...

Veldig flotte kalendre!

Godt poeng, for jeg har bare bordert en... og har to barn. Forsåvidt overkommelig å sy en til, sånn at de kan ha med seg en hver tilslutt.

Katrine sa...

Åh, nå fikk jeg og lyst til brodere! Man glemmer hvor artig det er:) Jeg og mine to brødre har fått hver vår broderte kalender fra vår farmor. I år var det ekstra spesielt å henge de opp fordi hun gikk bort tidligere i høst. Det er virkelig et flott minne å ha, jeg er ufattelig glad i min kalender:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...