mandag 14. mars 2011

Garnsortering & tips

Hele denne kommoden skal jeg få til å holde orden i mitt store garnrot! Jippi!! Mannen godtok ikke en "åpen løsning" så det fikk bli denne. Greit nok det, alt er bedre enn poser som ligger overalt!
Men så var det denne sorteringen da!? Sorterer man etter farge, garntyper, bruksområde eller størrelse??? Viktige spørsmål som skal besvares utover dagen ;)Så et lite tips: Disse eskene fra IKEA er helt supre til å holde ting adskilt i skuffer. Har de i alle kommodene til ungene for å skille truser og sokker m.m. Veldig praktisk så ikke alt blir liggende hulter til bulter!
Det er alltid greit å ha system i rotet!! :)
Da er det tid for shopping!!

~ fin mandag ~
6 kommentarer:

renate sa...

Genial garnkommode!! Blir nok orden hos deg nå:) Her venter jeg på å lage trapp til kjelleren sånn at vi kan bruke den etasjen også:)

Ha en fin mandag:)

G-Anette sa...

Veldig bra tips! Hihi, jeg har både den kommoden og de oppbevaringstingene fra IKEA (og sistnevnte bruker jeg til truser og sokker og slik..) ;)
Kommoden bruker jeg til hobbysaker (ikke garn).
Etter å ha sortert garn på ulike måter over lang tid, har jeg funnet ut at hvertfall for meg så er den beste måten å sortere etter garntype (blir jo automatisk etter størrelse og da). Uansett herlig å få det i system!

Lykke til :)

Ha en fin dag :)

Tovepia sa...

Godt å få system på garnet. Jeg har en vegg med åpen løsning fra Ikea, og jeg sorterer etter type garn, altid godt å vite hva slags garn du strikker med;)
Ha en god shoppingdag, klem fra meg;)

Snuppesnella sa...

Jeg har mitt garn sortert i esker med lokk omtrent slik:

Babygarn
Sokkegarn
Bomullsgarn
Rauma
Dalegarn
Heklegarn
Div. smårester

Lykke til med sorteringen. Flott garnkommode !

Guri sa...

Drømmekommode! Gid jeg hadde plass til en slik en du...... Foreløpig er garnet mitt i plastesker sortert etter type og/eller strikkefasthet ;)
Ha en fin mandag videre :)
Klæm Guri

Tineke McGee sa...

fin komode. Prøver å tenke på hvor jeg skulle hatt den... I mellomtiden har jeg banankasser med poser på et kneloft jeg har. I posene er det forskjellig typer garn sotert etter kvalitet. -toving, alpakka, babystrikk (lanett, baby ull osv), ullgensergarn osv osv. Nepalgarnrester får nok sin egen pose tenker jeg.Dvs jeg sorterer det røfflig etter strikkefastehet og mest etter bruk. Jeg oppdaget en helt proppfull bærepose med type garn til votter(...) så restevotter blir nok neste oppryddningsprosjekt ;-)

lykke til med komoden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...