fredag 6. mai 2011

CHICKELACKE


Ungene er helt vilt opptatt av russ for tiden. Jeg kan jo styre min begeistring for russekort som flyter utover hele huset, men tenkte jeg skulle vise de at mamma og har vært "kuuuuul" en gang! Så idag hentet mine foreldre ned russedrakten min fra loftet så de kunne få betrakte denne fantastiske kreasjonen! Bildet ovenfor er fra ryggen på drakten. Var godt fornøyd med den baksiden husker jeg. Den er laget av min kjære venninne som også laget en lik til seg selv.Ungene måtte jo få ta bilder av russemammaen som faktisk fremdeles kommer inn i drakten;) Sjekk så edruelig jeg må ha vært!! Kun en ølkork!!! ;)
På den ene baklommen sydde vi på "underveis" som er tittelen på en sang av Jan Eggum. Må ha vært noe internt greie det der!
Som dere ser er det noen år siden jeg hadde min storhetstid, men artig var det å se igjen plagget jeg hadde på meg hver dag i hele mai for 18!!!!! år siden.

I vill frustrasjon over alle russekortene som lå slengt rundtomkring, tok jeg her en kveld og strikket hver sin "kortbeholder".


Jada, alt kan strikkes;)
~ god helg ~

 

8 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så gøy for ungene at du fant frem russedressen! Kjempefine kortholdere du har laget:)

Lene sa...

Haha, så artig !
Flotte kortholdere, veldig smart :D

Guri sa...

Hehe :)
Har russedressen min hengende i skapet hos fossilene jeg også, men var russ i -91 jeg da ;) men av en eller annen grunn tviler jeg litt på at jeg får den på meg ;))

Anonym sa...

Min russebukse tror jeg ikke jeg vil ha på meg igjen, den tror jeg har en særdeles lite hyggelig lukt og farge. Grøss.. MEN, moro var det da den var i bruk:)
Takk for hyggelig "Mariuskommentar". Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke farger jeg vil ha på kjolen. Beige, lyseblått og hvitt? Brun, Beige og hvit? Grå, hvit og svart? eller kanskje blå, lyseblå og hvit? HJELP!
Mariuser trenger Mariusgensere:) Jeg er tante til en liten Marius og han skal få hel Mariusdress når har begynner i barnehagen til høsten. Tanta var med andre ord VELDIG glad for navnevalget, flott navn på fine gutter! (og gensere:)

johnny sa...

hehe, "under veis".... shalabais fra en rødruss til en annen ;)
Du vet det ikke e Johnnyen dette her, emn jeg giddsje logg'an av for å logge meg på.

Ina sa...

Du er jo racer på både blogging og strikking. Jeg er fryktelig treg for tiden, men men, kommer kanskje sterkere tilbake en gang...

Ellers så minnet min mann meg på at det er 20 år siden vi var russ. Kan søren ikke forstå hvor de årene tok veien... Har jeg strikket de bort?

Ha en fin fin uke :)

Trine sa...

Chickelacke :)Der var den igjen ja, morsomt å se den her, har min ett eller annet sted jeg også :) Snakket akkurat om russetiden på jobben fredag, husker du når vi gikk igjennom baksetet i en bil som ventet på grønt lys, og når vi kjørte ihjel min mor sin bil på alle rundene i rundkjøringen :) Tok en liten omvei, men jeg har "kommet fram" nå ;) Klem

Tovepia sa...

Det året jeg var russ, var det UT og vi demonstrerte mot hele festen, så jeg har ingen ting fra den tida:O)
Herlig med kortholdere!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...