tirsdag 5. april 2011

LITT om pinner

Og da snakker vi selvfølgelig om strikkepinner! Kjøpte meg en sånn 30 cm rundpinne i håp om at pyntekanten på sokkene mine skulle bli strikket i en rasende fart, men det funket dårlig. Førte kun til krampe i fingrene og strekk i arbeidet!!


Kreves sikkert litt trening, men jeg er en utålmodig sjel, så da var det rett tilbake til trepinnene!!Disse er jeg derimot helt avhengig av! Bruker aldri noe annet når jeg må strikke med settpinner!
Men skal noe produseres på rundpinne, sverger jeg til de her metalpinnene:De mest fancy pinnene jeg har er også de dårligste! For hver maske som blir strikket lager de en uutholdelig knirkelyd!
Plastic is NOT fantastic!!


Men så over til den ultimate STRIKKEPINNEDRØMMEN! Jeg ønsker meg så VELDIG dette settet! Pinnene er akkurat passe glatte, akkurat passe spisse og akkurat passe lette!KnitPro

Har DU erfaring med disse herlige pinnene? Eller hvilke strikkepinner foretrekker DU??


~ god kveld ~


15 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Jeg er så enig med deg!
Elsker bambus pinner - bruker helst det når jeg strikker med strømpepinner, har dessverre ikke i så mange pinnestørrelser ennå :(
De passer best til leddene mine i handa også - de skriker gjerne når jeg strikker med strømpepinner....

Og mine plastikk pinner brukes svært sjelden. De bråker ja, og jeg føler noen ganger at de skal brekke... hehehe.

Det settet så virkelig lekkert ut!
Jeg ønsker meg også et slik ett :)

klem

Tovepia sa...

Godt du spør, for her er jeg også interessert i svar du får!

G-Anette sa...

Enig ang bambus, de er helt herlige!! Jeg gikk og drømte om Knit Pro sine for en tid tilbake. Kjøpte omsider en rundpinne (til luer..) i str 4,5 tror jeg det var. Men disse var faktisk ikke noe for meg, jeg syns de var FOR spisse og leverte de tilbake til en skrekkslagen dame i garnbutikken, hihi... Det har nok med hvordan jeg strikker, jeg dytter pinnen (på spissen) med pekefingeren, og da ble det smertefullt etterhvert.. Som sagt, dette er min erfaring. Veldig mange forguder disse! Men jeg ville prøvd å kjøpe en å teste før du investerer i hele settet.

Blablabla som jeg skravler, hihi.

Ha en fortsatt flott tirsdagskveld. Nå skal vi se Frustrerte Fruer, litt forsinket :)

Klem ♥

Ane sa...

God dere spør, for her kan jeg gi et svar! ;) DETTE SETTET ER PERFEKT!!! Jeg har akkurat det settet du har bilde av her, og det er den beste oppfinnelsen ever!! :) Det er dumt det ikke finnes 40 cm vaier, så jeg har kjøpt alle størrelsene med kort vaier også itillegg til dette settet. Og så har jeg vært i butikken til du store alpakka og kjøpt sånne fine zip-lock poser til alle pinnene og vaierne, så det er skikkelig system nedi det fine brokadeetuiet. Skikkelig reklame her.. hehe.. Men det åpna seg en helt annen strikkeverden for meg etter jeg oppdaget disse pinnene. + at det er helt supert for leddgikt-hendene mine. :) Metall pinner er AU!

Ane sa...

jeg har hørt flere har sagt at de liker knit pro metall pinnene bedre hvis de vil ha litt buttere spiss. og metallpinnene her er også mye bedre enn sånne gamle metallpinner!

Marion sa...

Jeg har knitpro å de er FANTASTISKE! Absolutt verdt å invistere i! :)
Jeg får også vondt i fingrene av små rundpinner ;-)
Skal styre unna plastik hører jeg..hihihi

Barbro sa...

Jeg bruker også bare bambuspinner så langt det lat seg gjøre. Og er enig med deg i at det er best med rundpinne i metall.
Ønsker meg et slikt strikkesett, men det blir ikke ennå. Har jo egentlig alt jeg trenger. Men det settet er jo tøft:-)

Ønsker deg en fin uke videre.
Klem

Misemor sa...

Bambus er favoritten min også. I tillegg har jeg begynt å investere i de fargerike trepinnene til KnitPro. Liker de jeg har til nå, så jeg ser ikke noen grunn til at resten ikke skal falle i smak. Det jeg ikke likte, derimot, var heklenålen. Den hadde for kraftig/spiss mothake, så det var vanskelig å få gjennom garnet uten å ta med tråder fra hekletøyet. Dessuten brakk den da det ble for tungt.

Guri sa...

Bruker det jeg har for hånden ;) Har en del gamle metallpinner som jeg arvet etter min bestemor. De funker som krutt de ;)
Pinnene fra Knitpro ser spennende ut men har ikke prøvd dem :)

renate sa...

Bambusstrikkepinner er så mye bedre enn de andre, men når jeg hekler er det motsatt!! Bambus på heklekroker holder garnet igjen og anbefales ikke.

Fine dagen til deg:)

Pringeling sa...

Jeg strikker bare med harmony wood pinner. Men så er det disse jeg har kjøpt hele tiden, så det har ikke vært behov for noen utskiftinger... Jeg fikk det luksussettet i valentinesgave av verdens besteste kjæreste, og de er bare helt vanvittig fantastiske!

Ulla-Bella sa...

Bambus er foreløpig favoritt. Men bjørkepinner står på ønskelisten. Det blir nok kjøpt når jeg reiser til Danmark på Uldfestival:)

Wenche/chawo sa...

Jeg er enig med deg at bambus er flotte pinner og strikke med.Har noen Harmony wood pinner og kunne tenke meg mange flere av dem,for dem syntes jeg er de best av alle å strikke med.

Komadyret sa...

Jeg foretrekker 15 cm pinnene til sandesgarn ;)

Ikke prøvd knitpro, ser digg ut. Men elsker Addi pinnene (sandesgarn sine)

Synnøve sa...

Jeg foretrekker de nederste - som du sier: akkurat passe spisse og lette osv osv :) dessuten står nummeret skrevet på pinnene, og det er helt suuupert! (selv om pinnene har eget etui her hos meg, med egen lomme i, og jeg har også pinnemåler, så er det merkelig nok behov for at nummeret står på pinnene også ;) )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...